Zengin Baba Yoksul Baba sesli kitabı kapağı

Zengin Baba Yoksul Baba

Zenginler Çocuklarına, Orta Sınıf ve Alt Sınıfın Parayla İlgili Öğretmediği Neyi Öğretiyor?

Yazar: Robert Kiyosaki

Seslendiren: Talha Sayar

Süre: 10 Saat 2 Dk

Kitap Satın Al

USA Today Zengin Baba Yoksul Baba, mali geleceği kontrol etmek isteyenler için gerçekten gerekli bir kitap.

Zengin Baba Yoksul Baba – tüm zamanların en çok satan kişisel finans kitabıdır!

New York Times, Business Week, Wall Street Journal ve USA Today`in en çok satanlar listelerinde en yukarılarda kalmış uluslararası kitap! 51 dile çevrilen, 109 ülkede mevcut olan bu kitap dünya çapında 32 milyon kopya satılmış ve Asya, Avustralya, Güney Amerika ve Avrupa’da en çok satan kitap listelerinde zirveye yerleşmiştir.

Birçok insan hayatını iyiye değiştirmek istiyor ama nereden başlayacağını bilmiyor. Her şeyi doğru yapıyorlar gibi görünüyor: sıkı çalışıyor, gecikmeden krediyi ödüyor, tasarruf etmeye çalışıyor, para biriktiriyor ve riske girmiyorlar. Ama onlardan kaç kişi daha sonra zengin oldu?

Zengin Baba Yoksul Baba, Robert Kiyosaki`nin öz yoksul babasının ve arkadaşının zengin babasının para ve yatırımlarla ilgili konularda Robert`in düşüncelerini nasıl değiştirdikleri hakkında bir hikayedir. Bu kitap, zengin olmak için yüksek bir gelir elde etmeniz gerektiği efsanesini yıkmakta ve para için çalışmak ile paranızın sizin için çalışmasını sağlamak arasındaki farkı açıklamaktadır.

Bu sesli kitapta Robert Kiyosaki`nin yardımıyla öğreneceksiniz:

  • Neden zengin olmak için çok para kazanmanız ve üstün yetenekli olmanız gerekmez
  • Neden “Çok çalışın ve iyi bir iş bulun” gibi tavsiyeleri işe yaramaz
  • Paranızın sizin için çalışmasını sağlayan ipuçları
  • Mali IQ ve finansal okur yazarlık hakkında tüm bilgileri
  • Başarının önündeki en büyük engellerinden olan risk korkusunu nasıl aşmak

Robert Kiyosaki – bir girişimci, yatırımcı ve eğitimci, Rich Dad adlı finansal-eğitim şirketinin kurucusu, çok satan iş kitapların yazarıdır. Dünya çapında milyonlarca insanın para hakkında düşünme biçimine meydan okudu ve çok okuyucuya yaşam kalitesini iyileştirme konusunda yardımcı oldu.

Kiyosaki, kendi deneyimlerinden, hayatımızın efendisi olduğumuzu ve olan her şeyin sadece bize bağlı olduğunu kanıtladı. Girişimcinin kariyerinin başında iflas etmesine rağmen bu başarısızlık daha sonra başarılı bir iş kurmasını engellemedi.

Bu kitap, sizin için başarılı ve mutlu yaşamanıza bir rehber olacak. Tek yapmanız gereken şey, bu sesli kitabı dinleyip Kiyosaki’nin tavsiyelerini pratikte uygulamak ve olumlı değişikliklerden korkmamak!

Original title: Rich Dad Poor Dad. What The Rich Teach Their Kids About Money – That The Poor And Middle Class Do Not!
Production Credits: © 2020, Alfa Basım Yayım Dağıtım San. ve Tic. LTD. Şti.
(P) 2021 ABP Yayınevi